Pregled nakon 6. Masters-a

Na 6. Mastersu održanom u Kuglani Klarić uz potporu ekipe Buxa i PK Prvi okupilo se ukupno 36 igrača, iako smo prethodnih sezona na predzadnjim mastersima već mogli špekulirati kojih 12 igrača ulazi u završni turnir TOP 12 ova sezona je neizvjesnija po tome pitanju i biti će borba za svaki bod koji se može uhvatiti na posljednjem ovosezonskom Masters-u. 

Posebno se zahvaljujemo svima koji su predložili i sudjelovali da se  PSBPŽ zajedno s svim svojim članovima i s svima koji nas podržavaju uključi u još jednu humanitarnu akciju "Prikupljanja novčane pomoći za liječenje Mile Rončević", što je jednoglasno  usvojeno na izvršnom Odboru PSBPŽ čime je 6. Masters dobio epitet Humanitarnog karaktera.

HVALA SVIMA!

Osvrt na 6. Masters

Prvo ime 6. Mastersa je DAMIR BOŽIĆ

Što reći nego napokon! Božo koji već ima status veterana u Brodskom pikadu s toliko truda i zalaganja oko osnivanja PSBPŽ, uspostave početaka lige, promidžbe pikada i to sve uz vrhunsku vještinu koju posjeduje u samoj igri što reći nego hvala i napokon. Iako nisam bio na Mastersu zbog komplikacija oko putovanja i povratka, te sam uspio doći na sam kraj, uputio sam Damiru čestitke na čega mi je dobacio u šali da je napokon osvojio 1. mjesto zato što ja osobno nisam bio na turniru i da ne moram doći niti na 7. Masters, te smo se slatko nasmijali, ali Božo ako sam ja tvoj kripton onda si ti moj Superman :)

ČESTITKE BOŽO!

 

2. MJESTO pripalo je IGORU PRIMORCU

Igor P. je svakako osvježenje u svijetu pikada što s talentom, što s karakterom i pozitivnošću, s ukupno dvije sezone u nogama nanizao je odlične rezultate i strastveno zavolio ovaj sport. Igor je jako veliki doprinos ali i proizvod svog kluba Palazza u kojemu se nalazi nekoliko zvučnih imena poznatih u svijetu pikada, tako da je dobar primjer svim novim igračima i budućim nadama koje sigurno nadolaze.

ČESTITKE IGORE!

 

3. MJESTO pripalo je IGORU KNEŽEVIĆU

Eh da Igor Knežević je jednostavno čovjek za kojega su riječi suvišne, čovjek za kojega su već čuli svi i svim se pomalo uvukao pod kožu svojom skromnošću, pozitivom i odličnim talentom. Ne smijem pretjerivati jer sam pomalo u sukobu interesa ali znam da barem večina tako misli uključivo i mene.

Jednostavno kada mu ni slava iz Big Brothera nije udarila u glavu ne može biti loš čovjek (sorry Bigi jednom sam morao i spomenuti)

 ČESTITKE BIGI!

 

4. MJESTO pripalo je IVICI KOZINI

Recite što god hoćete ali bez Ivice ovaj sport ne bih imao smisla u našoj županiji, toliko puta nas je nasmijao, pa skoro i rasplakao svojim naizgled nelogičnim potezima i uvijek je tu na svakom turniru, pogotovo humanitarnog karaktera, čovjek koji se "ne gasi", a nije dosadan već ti tjera suze na oći od smijeha.

Kad bih ivicu morao opisati jednom riječju bila bi to ŠAMPION.................

ČESTITKE "ŠAMPIONE"

 

Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 6. Mastersa PSBPŽ:

MUŠKI

Bodovnu listu nakon 6. Mastersa možete pogledati na :

DAME

MUŠKI

Galeriju slika možete pogledati na našoj FB stranici ili klikom na poveznicu dolje:

https://www.facebook.com/pg/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=2252180058176037

 

Ukupno smo skupili i uplatili 2.000,00 kn za potrebe liječenja Mile Rončević i hvala vam za veliko srce 

https://i.postimg.cc/fLJqWXrb/Uplata-Mila.png

Zahvaljujemo se svim Klubovima koji su ukazali povjerenje i posudili svoje pikado aparate, kao i svima koji su sudjelovali u postavljanju aparata.

Također se zahvaljujemo KUGLANI KLARIĆ na odlično odrađenoj organizaciji. 

Naravno, zahvaljujemo svim igračima i igračicama koji su sudjelovali i svima koji su posjetili 6. MASTERS

 

Do sljedećeg i posljednjeg Mastersa, sportski pozdrav!

  • 07.04.2019. 14:19:51
  • Pikado savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte