Pregled s 1. Masters-a Kuglana Klarić 27.10.2019

Nedjelja, prekrasan sunčani dan za početak Masters sezone u soft tip pikadu. Napokon sezona je počela za pojedinačno natjecanje u  pikado vještini, MO 501. Nakon obavijesti o načinu bodovanja za sudionike mastersa koji su iz C kategorije, njihov broj se znatno povećao na ovom mastersu te se nadamo da će i u buduće interes za pojedinačno natjecanje biti ovoliki ako ne i veći.

A kako je to sve započelo?

Nakon malih tehničkih problema početak turnira je kasnio 30 tak minuta.

 Glavni konkurenti su odradili prve krugove no nisu puno zaostajali ni igraći iz C kategorije. Pogotovo treba spomenuti neke od igrača koji su svojom igrom i vještinom nadigrali neke od konkurenata i da je sreće bilo, bilo bi tu iznenađenje, a to su Perica Kljajić C-kategorije i tek s početkom nove sezone Zlatan Karalić B-kategorije.  Jedan od igrača koji su izvan konkurencije a to je Josip Skorupski -IK, pokazao je dosta dobro svoju vještinu na ovom 1. Mastersu.

No da ne zaboravimo još uvijek suvereno u našim prostorima vladaju igraći B kategorije kao što su Ante Jelić, Ivica Kozina, Milan Đekić, Josip Jakubiv i drugi da ih ne nabrajamo.

Do polufinalnih utakmica došli su s desne strane  Jelić – Kozina 2:1, te Perica Kljajić- Igor Knežević 1:2.

Borba je bila gladijatorska, sitnice su dijelile do pobjeda te su takvi i rezultati pobjednika.

No koja je tek borba bila s lijeve strane, iznenađenje Mastersa Zlatan Karalić- Jurica Peračković 2:1, te tu su bili u igri Josip Jakubiv- Milan Đekić 1:2.

Nakon uzbudljivih igara na lijevoj strani najviše su se istaknuli Milan Đekić – Zlatan Karalić 2:0, dok su u međuvremenu s desne strane odigravali Igor Knežević -Ante Jelić 2:0.

Ovim pobjedama u finale su ušli Milan Đ. te Igor Knežević. Susret je započeo pobjedom Milana Đ. te u drugom dijelu finalne utakmice Igor Knežević- Milan Đekić 2:1, pobjeđuje i osvaja prvi Masters PSBPŽ-a.

Konačni raspored dobitnika pehara i medalje:

  1. Igor Knežević
  2. Milan Đekić
  3. Ante Jelić
  4. Zlatan Karalić

Čestitamo!!!

Najbolje  plasirana na zajedničkom 1. Mastersu PSBPŽ-a  od dama je Martina Kordić osvajačica zlatne medalje – čestitamo!!!!

Zahvaljujemo svim sudionicima ovoga turnira i nadamo se ponovnom susretu na slijedećem mastersu datuma 23.11.2019. (subota).

Detaljan tijek turnira, poredak i rezultate možete pogledati na:

https://pikadosavezbpz.challonge.com/qui7xypf

Za galeriju slika slijedite link u nastavku:

https://postimg.cc/gallery/3hdxdm1zu/

ili cjelokupna galerija na našim FB stranicama

https://web.facebook.com/pg/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=2629827640411275

za bodovno stanje Masters serije turnira slijedite link u nastavku: 

http://pikado.hr/sadrzaj/masters/21/12

 

Lp.

  • 30.10.2019. 08:35:05
  • Dinko Jukić
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte