4.Masters u sezoni 2019/20120, dobrotvorni turnir Kolonija 05.01.2020

Nakona ovakva dva prekrasna dana koji su organizirali dečki iz PK SHARKS ne znam kojom ljepšom riječju bi opisao sve što su organizirali te koliko su truda uložili da bi bilo ne dobro nego IZVRSNO.

Čestitamo svim osvajačicama i osvajačima pehara i medalja i veliko Vam  HVALA na sudjelovanju i doprinosu na ovom humanitarnom turniru za našega maloga LUKU.

 

Sve je još u subotu krenulo s igrom parova te se to pokazalo fantastičnim brojem  sudionika. Uključilo se u igru 30 parova što je dalo pravu borbu za medalje koju su osvojili :
1. Mjesto : Josip Jakubiv, Dino Mujić
2. Mjesto : Dino Huskić, Igor Primorac
3. Mjesto: Ivan Čabraja, Perica Kljajić

Nakon dobrog zagrijavanja koje je još započelo u subotu došao je i taj dan odigravanje 4. Masters turnira s početkom u 16h. Sve je krenulo tako tiho do trenutka samoga odigravanja turnira kada je zaključno pristupilo 58 igrača i  od toga 7 igračica što je fantastično.
Igre mogu započeti.
Utakmice su krenule, počela je „borba“ za najbolja mjesta ovoga turnira.
Prošla su dva sata turnira i počela se isticati nekolicina igrača. Osmina finala desne strane Milan Đekić vs Jasmin Kovačević 2:1, sudar igrača iz istoga kluba. Palčec Antonio vs Bojan Kotrljanović  0:2, iznenađenje na pomolu, te isto tako Perica Kljajić vs Peračković Jurica 0:2 gdje se čekao pobjednik Đurasović Tomislav vs Ivica Kozina 2:1.
Kao  pobjednici izašli su Milan Đekić vs Bojan Kotrljanović 2:0 te  u drugom  susretu Peračković Jurica vs Đurasović Tomislav 2:1.
Borba je bila pravedna i opet je na samome kraju  znanje, iskustvo i potpuna koncentracija dovela do finala Milana Đekića vs Bojan Kotrljanović u kojoj je s 2:0 pobijedio Milan Đekić.

U konkurenciji muških poredak je:
1.mjesto: Milan Đekić
2.mjesto: Bojan Kotrljanović
3.mjesto: Jurica Peračković
4.mjesto: Jasmin Kovačević

U ženskoj konkurenciji poredak je.
1.mjesto: Marija Vrbljančević
2.mjesto: Irena Lucić
3.mjesto: Nikolina Zubak

Slijedeći naš događaj bi trebao biti turnir u klasičnom pikadu(steel darts) 18.01.2020 u kuglani Klarić

Lp.
PSBPŽ
 

  • 07.01.2020. 16:57:39
  • Dinko Jukić/Tomislav Vidović
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte