Izvještaj 3. MASTERS

Na 3. MASTERSU održanom 17.12.2016. nastupilo je 36 muških i 9 žena

Pregled 3. MASTERS-a MUŠKI:

Prvi ime 3. MASTERSA je IGOR MARIĆ.

Mara je s 4 pobjede po desnoj strani došao do 1/2 finala desne strane ždrijeba gdje ga zaustavlja Jasmin Kovačević i baca u borbu kroz repasaž. Mara je u finalu lijeve strane dočekao Roberta Soltokovića te ga je savladao u vrlo napetim partijama 2:1 i tako Mara iskorištava priliku da ponovno protiv Jaleta, koji ga je i izbacio na lijevu stranu traži svoj konačni plasman. Finalna utakmica između Mare i Jaleta bila je odlična za gledati, utakmica prepuna svirke gdje se vidjelo od samog početka da niti jedan "kiks" neće proči nekažnjeno. Mara dobija prvu utakmicu 2:1 i osigurava si priliku za najviši plasman. U drugoj utakmici također prepunoj svirke malo se u jednom trenutku osjetila napetost i nervoza kod oba igrača i dok se nismo ni snašli gledali smo odlučujući 6-ti set i izjednačenu borbu do samog kraja, ali Mara koji je došao u priliku za izlaz koristi to na najbolji mogući način i osvaja 3. MASTERS.

ČESTITKE MARA!!!!

 

2. MJESTO  pripalo je JASMINU KOVAČEVIĆU, Jale čovjek koji je već legenda Brodskog Pikada i mnogima uzor, ali iako nije stigao do prvog mjesta kod Jaleta nikada nečete vidjeti razočarenje, jer čovjek uz sve do sada osvojene pehare i medalje ima i odličan moto "neka pobjedi bolji". Sinoć je to bio Igor Marić koji je zaustavio Jaleta na 2 poziciji, a mi koji smo svjedočili finalnoj utakmici možemo konstatirati da je moglo lako biti i obratno.

ČESTITKE JALE!!!!

 

3. MJESTO pripalo je ROBERTU SOLTOKOVIĆU, Roka još jedna legenda Pikado sporta u našoj županiji. Iako je sinoć bila 3 pozicija Role je uvijek tu negdje u samom vrhu ako nije i na samom tronu. Osvojenim 5. mjestom i 2. mjestom na prva dva mastersa Roka zasigurno može otići do kraja na preostala 4 mastersa. Roku je sinoć u 1/4 finalu desne strane zaustavio Jale. Na lijevoj strani Roka preko Huske dolazi do finala lijeve strane gdje ga Igor Marić zaustavlja na 3 Mjestu.

ČESTITKE ROKA!!!!

 

4. MJESTO osvojio je DINO HUSKIĆ, Husku u 1/8 finala desne strane zaustavio je Jale, ali upornog Husku to ne zaustavlja te dolazi do 1/2 finala lijeve strane s 4 uzastopne pobjede, ali ga na 4 mjestu zaustavlja Roka. Huska je također na prijašnjim Mastersima osvojenim 3. i 7. mjestom dao svima do znanja da neće nikome biti lako protiv njega, a da ne govorimo o motivaciji i želji da i sam zasjedne na tron.

ČESTITKE HUSKA!!!!!

 

Nagradu za najbolji izlaz na 3. Mastersu odnio je Robert Soltoković izlazom na 120 pogođenim 3x20 i 3x20 u već visokom stadiju turnira. Uz Roku jedini prijavljni izlaz za nagradu bio je od Maria Živkovića na 114 pogođenim 3x19 i 3x19. Čestitke Roberte. 

zahvaljujemo se svima igračima na odazivu. Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 3. Mastersa BPŽ - MUŠKARCI

http://pikadosavezbpz.challonge.com/3masters

 

Pregled 3. MASTERS-a ŽENE:

Prvo ime 3. Mastersa bila je NATAŠA RUŽIĆ.

Nataši kojoj je ovo 2 turnir i ujedno 2 osvojena titula najbolje više nije slučajnost. Nataša preko Jane, Kike i Mate-e dolazi do finala desne strane gdje joj se s lijeve strane vraća Matea. Iako je Matea izjednačila i igralo se do zadnjeg odlučujućeg seta Nataša je ipak smirenije bacila izlaz i ponovno zasjela na tron.

ČESTITKE NATAŠA!!!!

 

2. MJESTO pripalo je MATEI VALIDŽIĆ. Matea je došla na turnir full motivirana iako je u već visokom stadiju trudnoće ali ljubav prema pikadu je neupitna. Matei se to vrača na najbolji mogući način jer Matea je sa tri uzastopne pobjede po desnoj strani stigla do 1/2 finala gdje ju zaustavlja Nataša. Matea se preko Nikoline Zubak vraća na revanš s Natašom i činilo se kako ima sve riješeno jer je izjednačila i uz puno bolju igru od Nataše mogla otiči do samog vrha, ali na kraju malo trema, adrenalin i vjerojatno pokoji hormon su Matei narušili koncentraciju kod izlaza što je Nataša iskoristila i zaustavila Mateu na 2. mjestu.

ČESTITKE MATEA!!!! 

 

3. MJESTO osvojila je NIKOLINA ZUBAK, Nikolina koja je u prvom kolu već ispala na lijevu stranu ždrijeba, na kojoj niže tri uzastupne pobjede i dolazi do finala lijeve strane gdje ju zaustavlja Matea. Nikolinina igra se poboljšava od Mastersa do Mastersa što pokazuje i odličnim osvojenim 3 mjestom.

ČESTITKE NIKOLINA!!!!

 

4. MJESTO osvaja JANA KRISTIĆ, Jana je došla na Masters pod virozom i iako ni sama nije gajila nade u bilo kakav plasman ipak osvaja 4. mjesto. Jana naš istaknuti borac za ČIST ZRAK u Sl. Brodu pokazala je da je borac i uopće ne sunjamo da će ju to odvesti na tron barem na jednom od preostala 4 Masters turnira.

ČESTITKE JANO!!!! 

 

Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 3. Mastersa BPŽ - ŽENE

http://pikadosavezbpz.challonge.com/3masterszene

 

Galeriju slika možete pogledati na našoj FB stranici ili na linku dole:

https://www.facebook.com/pg/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=1282782705115782

MASTERS BODOVNE LISTE DOLJE NA LINKOVIMA:

ZA MUŠKARCE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/11

ZA ŽENE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/5

Zahvaljujemo se svim Klubovima koji su ukazali povjerenje i posudili svoje pikado aparate, također se zahvaljujemo i organizatoru SC REHLICKI na pomoći oko organizacije, prostoru i klopi.

 

Do sljedećeg Mastersa sportski pozdrav!

 

Pikado Savez Brodsko - posavske županije

  • 18.12.2016. 14:45:25
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Milan Đekić 20/12/2016 u 19:04

Cestitke pobjednicima

Za komentiranje se logirajte