Izvještaj 4. MASTERS

4. ovosezonski MASTERS održan je u sklopu 7 Dobrotvornog turnira MNK Sv. Dominik Savio.

Želimo se zahvaliti Organizatoru MNK Kolonija Sv.Dominik Savio i PK SHARKS kojima je ovo već treća godina sudjelovanja u organizaciji prikupljanja sredstava na ovome dobrotvornom turniru i svima koji su svojim sudjelovanjem pridonjeli ovoj dobrotvornoj hvale vrijednoj akciji za prikupljanje sredstava za kupnju reanimacijskog stola za dječiji odjel gradske bolnice.

Pregled 4. MASTERS-a MUŠKI:

Prvi ime 4. MASTERSA je IGOR MARIĆ.

Marić Igor je ispao na lijevu stranu ždrijeba već u prvom kolu od Damaira Božića. Igor Marić na lijevoj strani niže čak 9 uzastopnih pobjeda što ga dovodi do finala desne strane. U finalu Maru je dočekao Dominik Knežević, Dominik se već svima poznato dosta teško nosi sa pritiskom igre pogotovo u završnicama što ga je i ovaj puta koštalo jer Igor Marić ga dobija dva puta zaredom kako nalaže pravilnik i uzima drugi Masters po redu.

ČESTITKE MARA!!!!

 

2. MJESTO  pripalo je DOMINIKU KNEŽEVIĆU, Dominik po desnoj strani niže 6 pobjeda što ga dovodi u samo finale desne strane. Dominiku s lijeve strane ždrijeba dolazi Igor Marić koji je morao pobjediti dva puta. Gledali smo napeto finale bez obzira na konačni rezultat s puno "svirke". Međutim Doninik je nakon prve izgubljene partije teško dolazio do ključne koncentracije potrebne za rutinski izlaz, što Mara koristi i zaustavlja Dominika na 2. Mjestu.

ČESTITKE DOMINIK!!!!

 

3. MJESTO pripalo je IGORU KNEŽEVIĆU, Igor Knežević koji nam dolazi iz Poreča, a inače je brodski zet :) čovjek koji već dugo pohodi naše humanitarne i dobrotvorne akcije opravdava svoj status vrhunskog pikado igrača i humanitarca u Istarskoj županiji i šire. Igor je odličnim i stabilnim igrama došao do 1/2 finala desne strane gdje ga je zaustavio Dominik Knežević. Na lijevoj strani ždrijeba igrala su dva Igora, Mara koji je nezaustavljivo gazio sve pred sobom po lijevoj strani i Knežević koji je svojom igrom pokazao da između njih dvojice neće biti favorita. Finale lijeve strane kako se i očekuje od finala bilo je zanimljivo za gledati  u potpunosti izjednačeno i napeto do samog kraja. Mara dobija Kneževića u 3 partiji i zaustavlja ga na 3. Mjestu.

ČESTITKE IGORE!!!!

 

4. MJESTO osvojio je IVICA BAJAN, Ivica je po desnoj strani došao do 1/4 finala gdje ga zaustavlja Igor Knežević. Na lijevoj strani ždrijeba Ivica preko Igora Pantića dolazi do 1/2 finala lijeve strane gdje ga i zaustavlja Igor Marić. Iako nismo dugo Ivicu vidjeli na ovako visokom plasmanu, sa pokazanom smirenošću i igrom na ovome turniru uopće ne sumnjamo da će to i ponoviti.

ČESTITKE IVICE!!!!!

 

Nagradu za najbolji izlaz na 3. Mastersu odnio je Dinko Jukić izlazom na 130. Čestitke Dinko. 

Zahvaljujemo se svima našim članovima i svima igračima/igračicama na odazivu, a posebno mladim generacijama kojih je bilo podosta. Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 4. Mastersa BPŽ - MUŠKARCI

http://pikadosavezbpz.challonge.com/4masterspsbpz

 

Pregled 4. MASTERS-a ŽENE:

Prvo ime 4. Mastersa je NATAŠA RUŽIĆ.

Nataša je definitivno pokazala da njezine igre nisu nikako slučajnost, jer na ukupno 3 ženska Mastersa, a pogotovo u superjakoj konkurenciji osvojiti 1. Mjesto na sva tri je hvalevrijedno. Nataša je kao i do sada po desnoj strani došla do finala i već sada rutinski uzima ponovno 1. Mjesto

ČESTITKE NATAŠA!!!!

 

2. MJESTO pripalo je JAŠEK IZABELI. 

Izabela dolazi preko 3 pobjede do 1/2 finala na desnoj strani gdje ju zaustavlja Nataša Ružić, Izabela se u finalu lijeve strane preko Rašić Kristine vraća na finalni ogled protiv Nataše. Svima bi bilo teško odigrati susret gdje vas ista osoba koja vas je izbacila na lijevu stranu ždrijeba dočeka u finalu i još k tome morate ju savladati čak dva puta, ali Izabela je odradila utakmicu uzdignute glave i bez obzira na poraz i osvojeno 2. Mjesto vjerujemo da Izabela na narednim turnirima sigurno ima potencijala da ode do kraja.

ČESTITKE IZABELA!!!! 

 

3. MJESTO osvojila je RAŠIĆ KRISTINA, Moramo napomenuti da je ovo Kristini prvo natjecanje i nije registrirana igračica, kao i Nataša Ružić. To je svakako slika koja govori da popularnost pikada raste kod žena i da postoji potencijal za osnivanjem ženske lige u skorijoj budučnosti. Kristinu je na desnoj strani ždrijeba zaustavila Jašek Izabela u 1/4 finalu. Na lijevoj strani ždrijeba Kristina Rašić se preko Natalie Lutz izborila za finale gdje ju drugi puta večeras zaustavlja Izabela.

ČESTITKE KRISTINA!!!!

 

4. MJESTO osvaja NATALIA LUTZ, Nata nakon dosta loša prva dva ženska Mastersa napokon pokazuje svoj igrački potencijal. Natalia je u drugom kolu desne strane izgubila od Izabele, na lijevoj strani ždrijeba Nata se preko marije i Ivane izborila za 1/2 finale lijeve strane gdje ju zaustavlja na 4. Mjestu Kristina Rašić.

ČESTITKE NATO!!!! 

 

Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 4. Mastersa PSBPŽ - ŽENE

http://pikadosavezbpz.challonge.com/4masterszene

 

Galeriju slika možete pogledati na našoj FB stranici ili na linku dole:

https://www.facebook.com/pg/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=1304789312915121

MASTERS BODOVNE LISTE DOLJE NA LINKOVIMA:

ZA MUŠKARCE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/11   

ZA ŽENE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/5 

Zahvaljujemo se svim Klubovima koji su ukazali povjerenje i posudili svoje pikado aparate, također se zahvaljujemo i suorganizatoru PK SHARKS kojima je ovo već treča godina sudjelovanja u organizaciji prikupljanja sredstava potrebitima u sklopu dobrotvornog turnira u organizaciji MNK Sv. Dominik Savio - Kolonija.

Pikadisti su se još jednom pokazali kao pravi humanitarci i veliko HVALA svima koji su se odazvali ali i onima koji su svoje donacije poslali iako nisu mogli sudjelovati.

Do sljedećeg Mastersa sportski pozdrav!

Dodatak video: Govor predsjednika Dinka Jukića i uručenje prikupljenih prihoda Organizatoru dobrotvornog turnira možete pogledati dolje na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=PIwWlBxNk4M

Pikado Savez Brodsko - posavske županije

  • 08.01.2017. 14:00:30
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte