Izvještaj 5. MASTERS

Na 5. MASTERSU održanom 11.02.2017. nastupilo je 33 muških i 7 žena

Pregled 5. MASTERS-a MUŠKI:

Prvi ime 5. MASTERSA je DOMINIK KNEŽEVIĆ.

Dominik je s 5 pobjeda po desnoj strani odličnom i stabilnom igrom rutinski osigurao finale. Iako se činilo relativno lako Dominik je našao unutarnji mir i izdržao je do kraja. Dominiku s lijeve strane ždrijeba dolazi Mara koji je osvojio 3 i 4 Masters. Vidjelo se na Igoru Mariću i njegovoj igri odlučnost da osvoji i treči uzastopni turnir. Nakon izjednačenja obojica se koncentriraju ali ipak Dominik odlazi do samog kraja i osvaja 5. MASTERS.

ČESTITKE DOMINIK!!!!

 

2. MJESTO  pripalo je IGORU MARIĆU, Mara konstantno diže svoju igru na jedan odličan nivo, gdje jednostavno drži kontrolu nad igrom i „udara“ po svom tempu igre koji mu jednostavno ne dozvoljava kiks tj. ili napravi razliku pa mirno gađa izlaz ili napravi neočekivani izlaz kod podjednake igre. Što se tiće 5. Masters Mara je u 2. kolu ispao na lijevu stranu od povratnika Đeke, Mara kao da voli borbu kroz repasaž gdje niže 7 pobjeda i osigurava finale revanšom preko Đeke i samo finale preko Ivice Kozine. U finalu Maru je dočekao Dominik Knežević i iako je Mara izjednačio i obojica su se koncentrirala na zadnju partiju, u kojoj je izgleda Maru pomalo izmorila bitka kroz repasaž te završava na odličnom 2. Mjestu

ČESTITKE MARA!!!!

Također čestitamo Mari na osvojenom međunarodnom turniru u Derventi 12.02.2017.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1436705103015323&set=a.342346529117858.88554.100000275422499&type=3&theater

 

3. MJESTO pripalo je IVICI KOZINI,  Ivica „šampion“ Kozina doslovno je prošetao kroz ždrijeb do samog polufinala, pod time ne podcjenjujem nikoga nego referiram na odlazak Ante Jelića u visokom stadiju turnira zbog privatnih obveza, što je omogučilo Ivici šetnju do polufinala koju nije iskoristio protiv drugog momčadskog kolege Dominika koji je bio zagrijaniji, te je Ivicu bacio na plivanje s piranama u repasaž. Ivica je u finalu lijeve dočekao Igora Marića koji ga je sasjekao na trečem mjestu kao jato pirana J

ČESTITKE IVICA!!!!

 

4. MJESTO osvojio je MILAN ĐEKIĆ, Lijepo je vidjeti Đeku uopće na turniru, a još ljepše na postolju. Đeka je po desnoj strani došao fo 1/8 finala gdje ga zaustavlja Anto Jelić. Na lijevoj strani Đeka s dvije pobjede dolazi do polufinala lijeve strane gdje ga zaustavlja na 4. mjestu Igor Marić. Bez obzira na poredak welcome back MRAVE!!!!

ČESTITKE ĐEKA!!!!!

 

Nagradu za najbolji izlaz na 5. Mastersu odnio je Damir Božić  izlazom na 165 pogođenim 3x20, 3x20 i 3x15 u dosta ranom stadiju turnira.Moramo napomenuti da je u istoj partiji Damir imao izlaz i na 120. Damiru su još bili blizu Jale s izlazom na 132 i Anto Jelić na 115.

Moramo čestitati i Mariji Vrbljančević koja je izašla na 133 u ženskom dijelu Mastersa. 

zahvaljujemo se svima igračima na odazivu. Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 5. Mastersa BPŽ - MUŠKARCI

 http://pikadosavezbpz.challonge.com/5MASTERSPSBPZ

 

Pregled 5. MASTERS-a ŽENE:

Prvo ime 3. Mastersa bila je MARIJA VRBLJANČEVIĆ.

Marija koja je na svim mastersima tražila svoju igru i koncentraciju sve je to posložila na ovome Mastersu na kojemu je osjetila moć Trona. Marija je po desnoj strani pobjedama preko Irene i Nataše dva puta počela puniti policu s peharima, za koju smo zasigurni da neće dugo biti prazna.

ČESTITKE MARIJA!!!!

 

2. MJESTO pripalo je NATAŠI RUŽIĆ. A što kazati o Nataši? Nataša žena koja je jednostavno odlučila ja ću igrati Pikado i biti ću najbolja. Natašu je na desnoj strani zaustavila Marija, na lijevoj strani Nataša se preko Izabele Jašek vraća u finale protiv Marije koja je jednostavno odlučila zauzeti tron na ovome Mastersu što joj i uspijeva, te zaustavlja po 1 puta Natašu na putu do trona.

 ČESTITKE NATAŠA!!!! 

 

3. MJESTO osvojila je IZABELA JAŠEK, Izabela je cura koja pokazuje sve veći potencijal od Mastersa do Mastersa. Uopće ne sumnjamo da ćemo Izabelu sve više gledati na postolju u budućnosti. Izabelu je na desnoj strani ždrijeba zaustavila u 1. kolu Nataša, ali Izabelu to nije pokolebalo te niže tri pobjede protiv Kike, Irene i Ivane što joj osigurava finale lijeve strane i priliku za revanš protiv Nataše. Izabelu Nataša ipak zaustavlja na odličnom 3. Mjestu

ČESTITKE IZABELA!!!!

 

4. MJESTO osvaja IVANA ČOŠKOVIĆ, Ivana je također cura koja uživa u pikadu i čije vrijeme će sigurno doći. Ipak su se do sada žene natjecale zajedno sa muškarcima, ove sezone se to promijenilo i kada se cure opuste biti će tu svega. Ivana Je u 1 kolu ispala na lijevu stranu od Kristine i iako dobiva Nataliu, Ivanu na 4. Mjestu zaustavlja Izabela.

ČESTITKE IVANA!!!! 

 

Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 5. Mastersa BPŽ - ŽENE

http://pikadosavezbpz.challonge.com/5masterszene

 

Galeriju slika možete pogledati na našoj FB stranici ili na linku dole:

https://www.facebook.com/pg/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=1340794192647966

MASTERS BODOVNE LISTE DOLJE NA LINKOVIMA:

ZA MUŠKARCE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/11

ZA ŽENE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/5

Zahvaljujemo se svim Klubovima koji su ukazali povjerenje i posudili svoje pikado aparate, također se zahvaljujemo i organizatoru SC REHLICKI na pomoći oko organizacije, prostoru i klopi.

 

Do sljedećeg Mastersa sportski pozdrav!

 

Pikado Savez Brodsko - posavske županije

  • 14.02.2017. 17:34:33
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Ivica Kozina 16/02/2017 u 13:39

Ovo je bio uzbudljiv Masters borba do gole kože - DOLLAR !!!!!!!!!
čESTITKE SVIMA

Za komentiranje se logirajte