1. MASTERS PSBPŽ

 

 

 

Na 1. Mastersu ove sezone okupilo se 29 igrača i 1 igračica, iako se sve posložilo kako je odlučeno na skupštini odobren više nego odličan prostor i to besplatno na korištenje za ovu sezonu, odlična suradnja s CB Insomnia tj. MK Nightmares i ipak neočekivano slabašan odaziv.

Ali ipak dobre igre, iznenađenja i zabave nije nedostajalo što ćemo pokušati dočarati vam u tekstu dalje.

Izvještaj s 1. Mastersa sezona 2017/2018

1. Mjesto na 1. Mastersu osvojio je IVAN MOČIĆ, Ivan je momak koji je prije godinu dana doselio u Sl. Brod, nedugo nakon preseljenja Ivan se učlanio u Waku Waku s čime  je odmah nastavio Pikado karijeru koju je ostavio iza sebe u Šibensko - kninskoj županiji. Ivan je ove sezone postao član PK Sharks i odmah je pokazao svoj talent kako u ligaškom natjecanju tako i na 1. Mastersu.

Ivan je ostvario pobjedu na 1. Mastersu odličnom igrom, na gornjoj strani ždrijeba s ostvarene 4 pobjede Ivan dolazi do polufinala gdje ga zaustavlja i baca na donju stranu ždrijeba Igor Primorac. Ivanu u finalu donje strane ždrijeba dolazi Tomislav Ajduković koji nije uspio zaustaviti Ivana u pohodu na titulu najboljeg. Ivan se tako vraća na revanš s Primorcem kojeg je morao dobiti 2 puta. Finalni meč je od početka diktirao Ivan te je s pobjedama 2:0 i 2:0 došao do najboljeg postolja. ČESTITKE IVANE!!!!!

 

2. Mjesto osvojio je IGOR PRIMORAC, Igor je svakako jedno od ugodnih iznenađenja 1. Mastersa, Igor je svoju pikado karijeru počeo također nedavno u PK Palazzo i odmah je bilo vidljivo kroz proteklu sezonu da su mu rezultati sve bolji i bolji, tj. da sazrijeva kao igrač, tako da je bilo samo pitanje vremana kada će i napraviti rezultat kao na ovome mastersu.

Igor je s 5 pobjeda u nizu osigurao finale i to preko značajnih imena poput Igora Marića, Jasmina Kovačevića, Dinka Jukića, te Ivana Močića. Iako je Igor izbacio Ivana Močića na donju stranu ždrijeba, u finalu ipak ne uspijeva doći do pobjede preko izuzetno motiviranog Ivana koji ga zaustavlja na odličnom  2. Mjestu. ČESTITKE IGORE!!!!!

 

3. Mjesto osvjio je TOMISLAV AJDUKOVIĆ, Tomislav koji je već poznato ime u Pikado sportu naše županije kreće u turnir ispavši protiv Igora Marića na donju stranu ždrijeba već u prvom kolu. Tomija sigurno nitko ne voli vidjeti na crti kao protivnika, što je i dokazao nižući 6 pobjeda kojima si osigurava finale donje strane ždrijeba i osigurava minimalno treću poziciju. Tomija je u finalu dočekao izuzetno motivirani Ivan Močić koji je jednostavno večeras nezaustavljiv, te zaustavlja Tomislava na 3. Mjestu. ČESTITKE TOMI!!!!!

 

4. Mjesto osvojio je IGOR PANTIĆ, Panta je ime koje se asocira na sami spomen Pikado sporta u našoj Županiji. Iako je Panta pomalo bio rezerviran protekle sezone kako s klubom tako i na pojedinačnoj sceni, ove godine se odlučno vraća te s odličnim igrama već sada pokazuje zavidnu formu.

Panta je turnir započeo pobjedom, no u 2 kolu gornje strane ždrijeba zaustavlja ga suigrač iz kluba Jasmin Kovačević. Panta na donjoj strani ždrijeba ubacuje u brzinu više, te niže 5 uzastopnih pobjeda koje ga dovode do polufinala. U polufinalu se nalazi s Tomislavom Ajdukovićem,  te u vrlo napetoj utakmici Tomi ipak pobjeđuje i zaustavlja Pantu na odličnom 4. Mjestu. ČESTITKE PANTA!!!!! (imaš medalju svakako na 2. Mastersu hehe)

 

Cijeli tijek turnira i rezultate možete pogledati na : http://pikadosavezbpz.challonge.com/1masters17_18

Bodovnu listu nakon 1. Mastersa možete pogledati na: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/17/11

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj FB stranici ili klikom OVDJE

 

Iako je bilo najava kao i prošle godine za Ženski Masters cure se ipak nisu uspjele skupiti, te se ovim putem zahvaljujemo Ivani Ćošković kao jedinoj pripadnici ženske populacije na sudjelovanju u muškoj konkurenciji.

 

Zahvaljujemo se kazališno koncertnoj dvorani IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ što su nam odobrili korištenje prostora CENTAR MLADIH.

Također se zahvaljujemo CB INSOMNIA i MK NIGHTMARES na podršci i suorganizaciji turnira.

Posebna zahvala dobrovoljnoj redarstvenoj službi Miroslavu Kolesariću i Draženu Rečiću

Naravno zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i svima koji su posjetili 1. MASTERS

Do sljedećeg Mastersa srdačno vas pozdravljamo

 

  • 23.10.2017. 15:26:31
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte