2. MASTERS PSBPŽ

Na 2. Mastersu ove sezone okupilo se 33 igrača i 10 igračica,

Izvještaj s 2. Mastersa sezona 2017/2018

1. Mjesto na 2. Mastersu osvojio je DOMINIK KNEŽEVIĆ. Dominik se lagano vraća u formu koju je pokazao protekle sezone, iako je Dominik na 1 Mastersu završio na 10 mjestu ovog dečka nikada ne treba podcjeniti. Dominik je u 1/4 finalu izgubio od josipa Vrbljančevića koji ga baca na borbu kroz repasaž. Na donjoj strani ždrijeba Dominik preko Roke, Močića i u finalu preko Vrbe koji ga je izbacio na donju stranu vraća se u veliko finale gdje ga je dočekao Igor Marić. Iako je Dominik imao dosta susreta 2:1, a da ne zanemarimo i igrača poput Mare kojega je jako teško dobiti dva puta za redom, oba finalista su krenula s super i odlučnom igrom ali Dominik nije prepustio slućaju par Marinih kikseva na izlazu i odnosi postolje na 2. Mastersu.  ČESTITKE DOMINIK!!!!!

 

2. Mjesto osvojio je IGOR MARIĆ, Kako je Igor Marić krenuo po gornjoj strani ždrijeba vidjelo se da napada postolje od samog početka. Mara je s 5 uzastopnih pobjeda mogao samo gledati tko će se vratiti iz repasaža  jer je u tome trenutku na donjoj strani ždrijeba stvarno bila velika konkurencija za odlazak do finala. Mara na krilima novog kluba Bijelih Miševa ove sezone ponovno hvata formu u kojoj smo ga navikli gledati. Finale s Dominikom bilo je puno uzbuđenja i svirke ali Dominik na kraju iskorištava čini mi se dva jedina Marina kiksa na izlazu i zaustavlja Maru na odličnom 2. Mjestu   ČESTITKE IGORE!!!!!

 

3. Mjesto osvjio je JOSIP VRBLJANČEVIĆ, Josip Vrbljančević koji je također ove sezone u novom klubu, izgleda da se snašao u Come Backu vrlo dobro jer mu se i igra i želja za pikadom poboljšavaju kako na utakmicama tako i na pojedinačnom natjecanju. Vrba je s 4 pobjede u nizu na gornjoj strani ždrijeba došao do borbe za finale gdje ga je dočekao Igor Marić. Iako je Mara zaustavio Vrbu te ga bacio na donju stranu ždrijeba na revanš borbu s Dominikom kojeg je Vrba ranije također bacio na donju stranu ždrijeba, finale donje strane je ispunilo očekivanja publike gdje smo gledali također zanimljiv i izjednačen meč. Vrbi je jako malo nedostajalo Dominik je bio precizniji na izlazu i zaustavlja Vrbu na odličnom 3 . Mjestu. ČESTITKE JOSIPE!!!!!

 

4. Mjesto osvojio je IVAN MOČIĆ, Ivan Močić koji je također ove sezone prelaskom u Sharkse eksplodirao, te uz osvojeni 1. Masters niže pobjede i u ligaškom tj. klupskom natjecanju. Ivana nakon dvije pobjede na gornjoj strani ždrijeba zaustavlja Dominik Knežević, Ivan nakon tri pobjede na donjoj strani ždrijeba također si osigurava revanš protiv Dominika. Borba koja vodi prema finalu uvijek malo izgleda uzme danak i ako se ukaže pogreška ista se odmah i kažnjava bilo na spuštanju ili izlazu. Oba igrača igrala su vrhunski ali Dominik ipak zaustavlja Ivana na 4 . Mjestu  ČESTITKE IVANE!!!!! 

 

Cijeli tijek turnira i rezultate možete pogledati na : http://pikadosavezbpz.challonge.com/2MASTERS17_18

Bodovnu listu nakon 1. Mastersa možete pogledati na: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/17/11

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj FB stranici ili klikom OVDJE

 

Ženski dio Mastersa

Iako se cure nisu uspjele skupiti na 1. Mastersu, na ovome su svakako pokazale svoju strast prema Pikado sportu. Vidjeti 10 cura na jednom turnirskom natjecanju je svakako pozitivna stvar pogotovo uz podatak da postoji samo 1 registrirani ženski klub koji se hrabro natjeće ove sezone u jakoj muškoj konkurenciji i u višem rangu u odnosu na proteklu sezonu.

1. Mjesto na 1. Mastersu osvojila je NIKOLINA ZUBAK. Nikolinu smo upoznali protekle sezone, Nikolina je cura koja uživa u igri i konstantno poboljšava svoju pikado vještinu što je i pokazala na Mastersu. Nikolina je krenula u turnir s pobjedom ali u drugom meču je na donju stranu baca Izabela. Nikolina tada ubacuje u brzinu više, te s tri pobjede s omjerom 2:0 dolazi do velikog finala protiv Izabele koja ju je i bacila u repasaž. Nikolina i dalje nastavlja niz te dobija Izabelu dva puta kako pravila nalažu i zasluženo se penje na najviše postolje. ČESTITKE NIKOLINA!!!!!

 

2. Mjesto osvojila je IZABELA JAŠEK, Izabela je jako dobro krenula u turnir, motivirana u cilju osvajanja jedinog odličja koje joj nedostaje na policama 1. Mjesta. Izabela također poboljšava svoju igru konstantno i ne sumnjamo da će joj to i uspjeti. Iako je Izabela imala prednost u finalu nad Nikolinom zbog pravila dvije pobjede nažalost ne uspijeva ju iskoristiti, te ju Nikolina zaustavlja na 2. Mjestu. (možda je i pozornica uzela malo svoj danak na Izabelu, ali jedno finale se mora odigravati na centralnom mjestu usred pozornosti). ČESTITKE IZABELA!!!!!

 

3. Mjesto osvjila je MATEA VALIDŽIĆ, Matea nam se također vraća nakon duže stanke i to u super svijetlu i s odličnim igrama. Matea svoje partije odigrava srčano i svakako ju je zanimljivo gledati. Mateu je u gornjoj strani ždrijeba nakon dvije pobjede zaustavila Izabela, na donjoj strani ždrijeba Matea je odmah u finalu čekala protivnicu i dok je čekala bila je oduševljena s saznanjem da je osigurala 3. Mjesto minimalno, to je naravno utjecalo na njezinu igru što je iskoristila Nikolina i zaustavila ju na 3. Mjestu . ČESTITKE MATEA!!!!!

 

4. Mjesto osvojila je JANA KRISTIĆ,  Jana, ne znam što reči o Jani a da već nije ispričano, Jana je igračica s podužim pikado stažom i jedna od pokretačica ženskog pikada uopće. Jana je svakako igračica koja se može nositi i s muškima u ovoj igri ali jednostavno kada se očekuje da će u ženskoj konkurenciji eksplodirati uvijek kao da negdje "zapne". Na Mastersu Jana kreće s pobjedom ali u drugom meču je zaustavlja Izabela, na donjoj strani ždrijeba Jana se oporavlja s dvije uzastopne pobjede, ali ju na putu do finala zaustavlja Nikolina i ostavlja ju na 4. Mjestu. ČESTITKE JANO!!!!!

Želimo se zahvaliti Jani na organizaciji i dovozu 6 pikado aparata na kojemu se igrao ženski dio Mastersa.

 

Cijeli tijek turnira i rezultate možete pogledati na : http://pikadosavezbpz.challonge.com/2MASTERS17_18

Bodovnu listu nakon 1. Mastersa možete pogledati na: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/17/11

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj FB stranici ili klikom OVDJE

 

zahvaljujemo se kazališno koncertnoj dvorani IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ što su nam odobrili korištenje prostora CENTAR MLADIH.

Također se zahvaljujemo CB INSOMNIA i MK NIGHTMARES na podršci i suorganizaciji turnira.

Posebna zahvala dobrovoljnoj redarstvenoj službi Dinku Jukiću i Draženu Rečiću

Zahvaljujemo se PK Krkani na pomoći oko prijevoza aparata i postavljanja aparata za turnir.

Naravno zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i svima koji su posjetili 2. MASTERS

Molimo Vas da uvažite isprike zbog ovako kasne objave izvještaja zbog odsustva preko tjedna i pretrpanog vikend rasporeda (rođendani, imendani i svinjokolje).

Do sljedećeg Mastersa srdačno vas pozdravljamo.

 

  • 25.11.2017. 22:39:51
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte