3. MASTERS PSBPŽ

Na 3. Mastersu ove sezone okupilo se 40 igrača i 9 igračica,

Izvještaj s 3. Mastersa sezona 2017/2018

1. Mjesto na 3. Mastersu osvojio je MILAN ĐEKIĆIako je Đeki debi ove sezone tek na 3. Mastersu, te uz start s porazom od Igora Marića u konkurenciji s 39 igrača upasti u borbu kroz repasaž nikome ne bi bilo svejedno. Ali lijepo je vidjeti Đeku da se vraća u prvobitnu "stone cold" formu i to nizajući čak 9 pobjeda dok ti eliminacija visi za vratom, to je stvarno odlika vrhunskih majstora vještine zvane pikado. Đeku je nakon finala donje strane ždrijeba s Igorom Pantićem, u velikom finalu dočekao do sada neporaženi Dino Huskić. Vidjelo se da obojica napadaju na prvu poziciju od samog početka, prvu partiju Đeka dobija s 2:0 te izjednačava rezultat. U drugoj partiji nakon rezultata 1:1 u dvorani drama, napeto do samog kraja uz pokoji kiks s obje strane ali ipak Đeka ostaje hladnije glave i završava 3. Masters na pobjedničkom postolju. ČESTITKE ĐEKA!!!!!

 

2. Mjesto osvojio je DINO HUSKIĆKako je Dino krenio u turnir izbacujuči redom na donju stranu ždrijeba Kozinu, Damira Božića i u polufinalu Igora Pantića činilo se da je nezaustavljiv. Možda griješim ali mislim da je i sam Huska od svih na turniru najmanje priželjkivao Đeku u finalu. Oba igrača su odigrala fantastično turnir i pružili svima prisutnima zadovoljstvo svojim igrama, ali ipak iako je bilo napeto do samog kraja Đeka uspijeva zaustaviti Husku na 2. Mjestu. ČESTITKE HUSKA!!!!!

 

3. Mjesto osvjio je IGOR PANTIĆ, Panta se vraća (svaka sličnost je slućajna) kako na klubskom natjecanju tako i na pojedinačnom u sve bolju formu. Panta je na gornjoj strani ždrijeba igrao za finale protiv Huske uz nimalo lak ždrijeb. Iako ga je Huska zaustavio i bacio u finalnu borbu na donju stranu ždrijeba, gdje ga dočekuje izrazito motivirani Đeka koji ga i zaustavlja na 3. Mjestu. Osim zavidne forme moramo pohvaliti i PK Sharks na odazivu s čak 7 prijavljenih igrača na ovome turniru od čega s četvoricom u prvih 10. ČESTITKE PANTA!!!!!

 

4. Mjesto osvojio je IVICA KOZINA,  Ivica Kozina ove sezone nam je pomalo rezerviran s osvojenim 7. Mjestom na 1. Mastersu i 15. Mjestom na 2. Mastersu, iako je 4. Mjesto odlično u ovako jakoj konkurenciji, znamo da Ivica može bolje. Ivica je startao dobro u turnir s dvije pobjede ali ga zaustavlja Huska i baca u borbu kroz repasaž. Ivica se oporavlja i niže nimalo lakih 5 pobjeda nakon kojih se nalazi s Đekom u polufinalu donje strane ždrijeba, gdje ga Đeka i zaustavlja. ČESTITKE IVICE!!!!! 

 

Cijeli tijek turnira i rezultate možete pogledati na : http://pikadosavezbpz.challonge.com/3MASTERS2017_2018

Bodovnu listu nakon 3. Mastersa možete pogledati na: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/17/11

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj FB stranici ili klikom OVDJE

 

Ženski dio Mastersa

 

1. Mjesto na 2. Mastersu osvojila je KRISTINA ĆIRIĆŠta reči nego napokon, još prošle sezone smo najavljivali da čekamo Kike na postolju jer znamo njezin potencijal i strast prema pikado sportu. Kike ulazi u turnir motivirano i fokusirano, te preko Ankice, Ivane i Nikoline izborila je finale bez poraza, iako je Kike već izbacila Nikolinu na donju stranu, Nikolinu svakako nitko ne smije podcijeniti bez obzira na prednost koju daje gornja strana ždrijeba. Kristina ipak ostaje pribrana i završava turnir pobjedom.  ČESTITKE KIKE!!!!!

 

2. Mjesto osvojila je NIKOLINA ZUBAK, Nikolina djevojka koja konstantno diže formu kako na pojedinačnom natjecanju tako i u ligaškom. Nikolina je počela svoju karijeru protekle sezone ali bez obzira neumoljivo nastavlja nizati dobre rezultate i uvijek je tu negdje na postolju. Nikolinu je na turniru u polufinalu zaustavila Kristina, na donjoj strani ždrijeba Nikolina dočekuje Ankicu te ju dobija s rezultatom 2:0 i vraća se u priliku na revanš s Kike. Očekivali smo dobar meč u završnici i dobili smo ga iako je Kike slavila pobjedu s 2:0 u stvarnosti to uvijek izgleda puno drugačije, uglavnom Nikolina na dva nastupa u kategoriji Dama osvaja 1 i 2 mjesto. ČESTITKE NINA!!!!!

 

3. Mjesto osvjila je ANKICA KLJUČEVIĆ,  Ankica je novo ime u pikado zajednici, odnedavno nova članica Innuendo Queens-ica. Iako je Ankica imala debi na prošlom Mastersu završivši na 7. Mjestu, ovaj drugi nastup odrađuje maksimalno profesionalno i hladnokrvno uzima 3. Mjesto. Ankica starta turnir s porazom od motivirane Kristine, te se na donjoj strani ždrijeba probija do finala pobjedama preko Jane, Marije, Matee i Ivane. U finalu je Ankicu dočekala Nikolina koja ju i zaustavlja na 3. Mjestu. ČESTITKE ANKICE!!!!!

 

4. Mjesto osvojila je IVANA ĆOŠKOVIĆ,  Ivana je djevojka koja jednostavno obožava pikado i pohvale za nastup na 1. Mastersu gdje je nastupila kao jedina natjecateljica u muškoj kategoriji. Ivani čini se uvijek "ono malo" nedostaje i siguran sam da će  Ivana u budućnosti zasjati na najvišem postolju. Ivana na gornjoj strani ždrijeba start s pobjedom protiv Marije ali ju odmah nakon toga zaustavlja Kike i baca na borbu kroz repasaž. Na donjoj strani Ivana dobija meč protiv Izabele i dolazi na novu igračicu Ankicu koja ju i zaustavlja na 4. Mjestu. ČESTITKE IVANA!!!!!

 

 

Cijeli tijek turnira i rezultate možete pogledati na : http://pikadosavezbpz.challonge.com/2MASTERSDAME

Bodovnu listu nakon 2. Mastersa možete pogledati na: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/17/5

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj FB stranici ili klikom OVDJE

 

zahvaljujemo se kazališno koncertnoj dvorani IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ što su nam odobrili korištenje prostora CENTAR MLADIH.

Također se zahvaljujemo CB INSOMNIA i MK NIGHTMARES na podršci i suorganizaciji turnira.

Posebna zahvala dobrovoljnoj redarstvenoj službi Miroslavu Kolesariću i Draženu Rečiću

Zahvaljujemo se PK Krkani na pomoći oko prijevoza aparata i postavljanja aparata za turnir.

Naravno zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i svima koji su posjetili 3. MASTERS

4. MASTERS je humanitarni i održati će se 06.01.2018 u sklopu malonogometnog turnira u organizaciji Sv. Dominik Savio i suorganizaciji PK SHARKS i PSBPŽ.

Do sljedećeg Mastersa srdačno vas pozdravljamo.

  • 18.12.2017. 16:55:32
  • Pikado Savez Brodsko-posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte