Zaključen natječaj za suorganizaciju Masters turnira

Na dan zaključenja natječaja 30.11.2018. na adresu Saveza zaprimili smo ukupno 4 prijave za suorganizaciju 2, 5 i 7 Mastersa u sezoni 2018/2019.

Detaljnije u nastavku:

Prijavili su se sljedeži kandidati:

1. CB PALAZZO uz potporu PK PALAZZO za sve navedene datume

2. CB KUGLANA uz potporu PK PRVI i BUXE za sve navedene datume

3. CB CHARLI uz potporu PK DOLLAR za sve navedene datume

4. CB INSOMNIA uz potporu PK INSOMNIA za 4 i 6 masters PSBPŽ (kao pričuvno rješenje ukoliko PSBPŽ ne dobije     na korištenje prostor Centar Mladih).

Na konferencijskoj sjednici IO održanoj 05.12.2018. odlučeno je sljedeće:

2. Masters po redu koji će se održati 15.12.2018 večinom glasova dobio je CB PALAZZO kod odluke smo uvažili i pomoć PK PALAZZA kod organizacije 1. Mastersa , kako je 3 po redu Masters humanitarni u sklopu Malonogometnog turnira na Koloniji 05.01.2018 s čime su riješeni datumi za kraj i početak sljedeće kalendarske godine.

Nažalost morali smo stopirati daljnje odluke jer u nemogućnosti da potvrdimo datume za slj. kalendarsku godinu unaprijed što se tiće Centra Mladih, a koji se veže na redosljed samih Mastersa i također neočekivanim izlaskom iz Izvršnog Odbora člana Miroslava Kolesarića zbog privatnih razloga.

Pošto sada moramo uvesti novog 5 člana kao bi sve odluke bile pravovaljane sukladno statutu, odluka o dodjeli domaćinstva prema natječaju zaključiti će se naknadno ali pravovremeno kako bi se kandidati mogli pripremiti za organizaciju natjecanja.

IO na čelu s predsjednikom Saveza kooptirati će 5 člana kojeg će potvrditi sljedeća Skupština. 

Član IO može biti samo osoba koja predstavlja klub u članstvu Saveza.

S poštovanjem,

  • 06.12.2018. 11:05:45
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte