Pregled nakon 4. Masters-a

Na 4. po redu ovosezonskom Masters turniru okupilo se 34 igrača u muškoj konkurenciji i 7 igračica u ženskoj konkurenciji.

Osvrt :

Prvo ime 4. Mastersa je MILAN ĐEKIĆ

Napokon da nam odzvoni i Đekino ime na postolju. Svojom igrom i dominacijom prošao je s lakoćom ždrijeb desne strane te preko Jaleta, Grozdana, Tolića, Sivrića i Primorca došao u finale gdje ga je čekao pobjednik prošlog Mastersa, Igor Knežević. Njihova utakmica bila je napeta do samoga kraja i vidjelo se da je ovaj tandem željan pobjede. Svakako zaslužena pobjeda za Đeku koji je samo dokazao svoju dugogodišnju kvalitetu i povratak u nekadašnju formu. 

ČESTITKE ĐEKA!

 

2. MJESTO pripalo je IGORU KNEŽEVIĆU

Što reći za Igora, a da dosada nismo spomenuli? Igrač koji teži ka vrhu i uspjeva u tome iz Mastersa u Masters. Igor je vrhunskom igrom po desnoj strani došao u ¼ finale gdje ga je imenjak Primorac izbacio na lijevo, ali Igor se neda, uzvraća Primorcu pobjedom u finalu lijeve strane i odlazi u borbu za zlato. Zlato na izmaku, a srebro u rukama pokazalo je da je Knežević ove sezone velika prepreka igračima koji s njim moraju odmjeriti strelice..

ČESTITKE IGORE K!

 

3. MJESTO pripalo je IGORU PRIMORCU

Igor Primorac je sada već ustaljeno ime na postolju zadnja 3 turnira, osim da ga ovaj put nije išlo na samom kraju. Odlično se držao i do finala stigao preko Jukića, Vladića, Tajza i Kneževića, a onda ga u finalu desne strane zaustavlja zlatni Đeka i šalje na lijevo gdje gubi od Kneževića i time osigurava broncu. Primorac je bio odličan u igri, ali je u finalu lijeve strane osveta Kneževića zaustavila Igora na 3. mjestu.

 ČESTITKE IGORE P.!

 

4. MJESTO pripalo je IVANU TAJZU

Ivan je definitivno igrom pokazao da može konkurirati „najjačima“ i tako osvojio 4. mjesto. Iako je relativno brzo pao na lijevu stranu ždrijeba, briljirao je duž lijeve strane preko Brkića, Jurakića i Sivrića, a onda mu je Knežević oduzeo mjesto da se bori za zlato. Ivan je igrač koji postiže sve stabilniju  formu na pojedinačnim natjecanjima i turnirima. 

ČESTITKE IVANE!

 

 

Ženski dio Mastersa :

1. MJESTO pripalo je INES BAŠIĆ

Ines je do finala stigla preko desne strane pobjedivši Izabelu, Marinu i Mariju, a onda i Ankicu u samom finalu. Iako je prošli  Masters  kiksala, ali zato se ovaj potrudila i izborila zlato. Ne sumnjamo da ćemo ju gledati i dalje u dobrim izdanjima.

ČESTITKE INES!

 

2. MJESTO pripalo je ANKICI KLJUČEVIĆ

Ankica je već u prvom krugu pala u lijevu stranu turnira izgubivši od Marine Šmital, ali je dobrom igrom i sretnim izlascima došla do samog finala. Borila se Ankica, ali je sreća ipak bila na strani Ines te je izgubila zlato od klupske suigračice.

ČESTITKE ANKICE!

 

3. MJESTO pripalo je MARIJI VRBLJANČEVIĆ

Unatoč vrhunskoj igri koju je Marija pokazala u samom startu turnira, nije joj uspjelo da dođe do zlata. Nespretni izlasci platili su danak i Mariju je u finalu lijeve strane pobijedila također klupska igračica Ankica. Time je Mariji pripala bronca.

ČESTITKE MARIJA!

 

4. MJESTO pripalo je IRENI JAŠEK

Irena je pokazala da nimalo ne zaostaje za drugim igračicama i da zna iznenaditi. Tako se ovaj Masters potrudila i uzela medalju. Nadamo se da ćemo ju viđati i na preostala 3 turnira u jednakoj želji i borbi za postolje.

ČESTITKE IRENA!

 

 

Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 4. Mastersa PSBPŽ:

DAME

MUŠKI

Bodovnu listu nakon 4. Mastersa možete pogledati na :

DAME

MUŠKI

 

Galeriju slika možete pogledati na našoj FB stranici ili klikom na poveznicu dolje:

https://www.facebook.com/pg/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=2159243717469672

 

Zahvaljujemo se svim Klubovima koji su ukazali povjerenje i posudili svoje pikado aparate, kao i svima koji su sudjelovali u postavljanju aparata.

Također se zahvaljujemo kazališno koncertnoj dvorani IVANA BRLIĆ MAŽURANIĆ što su nam odobrili korištenje prostora „CENTAR MLADIH“, kao i CB INSOMNIA na podršci i suorganizaciji.

Naravno, zahvaljujemo svim igračima i igračicama koji su sudjelovali i svima koji su posjetili 4. MASTERS

 

Do sljedećeg Mastersa, sportski pozdrav!

  • 03.02.2019. 16:27:01
  • M.Vrbljančević/I.Rajić
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte