Dakle, na sjednici Pikado saveza Brodsko posavske županije odlučeno je da će se ove godine na kraju sezone, dakle početkom 3. mjeseca, organizirati kup.Pravo nastupa imaju svi županijski klubovi, naravno oni koji imaju dovoljno članova mogu prijaviti i dvije ekipe.
Sta je s kupom poceo je vidim 3. mjesec a jos nikakvih obavijesti nema, da se to mozda ipak ne odnosi na pocetak 4. mjeseca ili? Hocemo kup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja greska, mislio sam na pocetku 4.mjeseca, jer liga nam zavrsava 27.03 (krivo sam upisao datum zadnje utakmice, jucer mi Leo reko da promjenim), pa jedan vikend iza toga bi mogli dogovorit.
Opet cu bit dosadan al kad ce vise taj hebeni kup. Sparine su pocele pocinje i iduci tjedan euro tak da se meni sve vise cini da ce se to igrat na jesen .Precjednice nemoj se zajebavat izglasat cu ti nepovjerenje
kup igramo srijedu i četvrtak, a sad molim prijedloge kako da odigramo, tj. kojim sistemom, lijeva desna ili svako sa svakim pa prva dva u finale ili da izvlačimo šibice...