Izvještaj 6. MASTERS

Na predposljednjem ovosezonskom Masteru nastupilo je 31 muških i 9 žena 

Pregled 6. MASTERS-a MUŠKI:

Prvi ime 6. MASTERSA je IVICA KOZINA.

Ivica je u turnir ušao potpuno opušteno i koncentrirano jer si je 2 turnira prije kraja osigurao ulazak na završnicu Masters serije. Ivica je po desnoj strani došao do finala preko Vedrana Božića, Roberta Soltokovića, Damira Božića, Igora Rajića i Igora Marića. U polufinalu Ivica je svladao Igora Marića, koji se je vratio u finale preko timskog kolege Dine Huskića na revanš s Ivicom. Mara je u veliko finale ušao pomalo rezerviran što je Ivica iskoristio i odnosi pobjedu na 6. Mastersu.

Osjećam se malo odgovorno za Ivičinu koncentraciju uzrokovanu dobronamjernim kritikama s prošlog Mastersa. Od samog početka turnira bilo je vidljivo da su na ovome turniru Ivici sve pirane bile na jelovniku haha J

ČESTITKE ŠAMPIONE!!!!

 

2. MJESTO  pripalo je IGORU MARIĆU, 

Igoru je ovo četvrto uzastopno finale i nakon tri uzastopno osvojena turnira ovo 2. mjesto se ne može nazvati kiksom, jer Igor je stalno pri samom vrhu u poretku turnira. Iako si je osigurao ulazak na završni turnir Igor igra svoju igru koja ga dovodi do ½ finala desne strane. U ½ finalu gledali smo sraz dvojice bodovno vodećih u Masters seriji i iako je Ivica dobio utakmicu bila je napeta i zanimljiva za pogledati. Igora u finalu lijeve dočekuje timski kolega Dino Huskić, iako je utakmica bila izjednačena Mara prvi završava što ga vodi u veliko finale na ponovni okršaj s Ivicom Kozinom. Poznavajući oba igrača očekivao sam brutalnu borbu ali Mara kao da je iz neke solidarnosti, a nakon kritika Ivici s prošlog Mastersa malo potpomogao Ivici u vračanju šampionske titule jer bilo je premalo otpora u velikom finalu tj. ispod nivoa na kojem smo naviknuli gledati Igora.

ČESTITKE MARA!!!!

 

3. MJESTO pripalo je DINI HUSKIĆU, 

Dino Huskić općepoznato ime u pikado sportu naše županije je igrač koji kada odluči može pogoditi bilo što na tabli, ali nekada nas zna i iznenaditi s dosta nelogičnom igrom. Dino je na turniru ispao već u drugom kolu od Božidara Krajačića na lijevu stranu ždrijeba. Dino na lijevoj strani uspijeva doći do finala lijeve strane nižući 6 pobjeda ali ga u finalu lijeve ipak zaustavlja klupski suigrač Igor Marić.

ČESTITKE DINO!!!!

 

4. MJESTO osvojio je IGOR RAJIĆ, 

Ne mogu o sebi pisati u trećem licu samo ću reći hvala svima na podrškama, nakon godinu i pol borbe sa dartritisom pa i skoro pred odustajanjem od pikada svi vi ste pomalo zaslužni za moju upornost da pobijedim nešto užasno poput dartritisa i stoga HVALA VAM!!

 

Nagradu za najbolji izlaz na 6. Mastersu odnio je Ivica Kozina  izlazom na 133 pogođenim 3x19, 19 i 3x19, u konkurenciji za najbolji izlaz bili su Dino Huskić 114, Igor Marić 128 i Jasmin Kovačević 132.

Moramo čestitati i u ženskoj konkurenciji Nataši Ružić koja je izašla na 92. 

zahvaljujemo se svima igračima na odazivu. Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 6. Mastersa BPŽ - MUŠKARCI

 http://pikadosavezbpz.challonge.com/6masterspsbpz

 

Pregled 6. MASTERS-a ŽENE:

Prvo ime 6. Mastersa bila je NIKOLINA ZUBAK.

Nikolina je djevojka kojoj smo u ranijim izvještajima prognozirali napredak. Jer Nikolina jednostavno poboljšava svoju igru, koncentraciju i hladnokrvnost što je i pokazala na 6. Mastersu. Nikolina je na desnoj strani preko Nataše Ružić, Ivane Ćošković i dva puta Jane Kristić bez poraza došla do finala i osvojila 6. Masters što ju bodovno ubacuje u završni turnir pred sam završetak sezone.

ČESTITKE NIKOLINA!!!!

 

2. MJESTO pripalo je JANI KRISTIĆ. 

Jana nikako da nađe svoju igru na Masters seriji ovo joj je drugo finale koje nije uspjela iskoristiti i otići na najviše postolje. Jana je odlično krenula u turnir i po desnoj strani preko Izabele Jašek i Irene Jašek dolazi do ½ finala gdje ju zaustavlja Nikolina Zubak. Jana se na donjoj strani ždrijeba preko Nataše Ružić vrača u veliko finale ali ipak Nikolina je ipak bila koncentriranija i zaustavlja ju na 2. mjestu.

ČESTITKE JANO!!!! 

 

3. MJESTO osvojila je NATAŠA RUŽIĆ, 

Nataša djevojka koja je sve iznenadila u čitavoj Masters seriji i davno već osigurala ulazak na završni turnir na 6. Mastersu ušla je malo opuštenije ali ne i bez pehara što joj je prešlo već u naviku. Nataša je ispala na lijevu stranu ždrijeba već u prvoj utakmici protiv raspoložene Nikoline, te se preko Ivone Kopetti , Irene Jašek i Kristine Ćirić uspjela izboriti za finale lijeve strane gdje ju na 3. Mjestu zaustavlja Jana Kristić.

ČESTITKE NATAŠA!!!!

 

4. MJESTO osvaja KRISTINA ĆIRIĆ,

Moram priznati da sam od Kristine u ženskoj konkurenciji očekivao puno više, ali jednostavno Kristina nije uspjela pronaći svoju formu i uz mnoštvo pehova ovo do sada joj je uz jedno 3 mjesto najbolji plasman u Masters seriji turnira. Kristina je također u prvoj utakmici izgubila od Irene Jašek te se na lijevoj strani preko Izabele Jašek i Ivane Ćošković domogla polufinala lijeve strane, gdje ju zaustavlja Nataša Ružić. Kristina je trenutno na 5 mjestu ukupnog poretka i ostanak u završnici morat će osiguravati na posljednjem Mastersu sezone.

ČESTITKE KRISTINA!!!! 

 

Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 6. Mastersa BPŽ - ŽENE

http://pikadosavezbpz.challonge.com/6mastersdame

 

Galeriju slika možete pogledati na našoj FB stranici ili na linku dole:

https://www.facebook.com/pg/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=1370543929672992

MASTERS BODOVNE LISTE DOLJE NA LINKOVIMA:

ZA MUŠKARCE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/11

ZA ŽENE: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/16/5

Zahvaljujemo se svim Klubovima koji su ukazali povjerenje i posudili svoje pikado aparate, također se zahvaljujemo i organizatoru SC REHLICKI na pomoći oko organizacije, prostoru i klopi.

 

Do sljedećeg Mastersa sportski pozdrav!

 

Pikado Savez Brodsko - posavske županije

  • 12.03.2017. 20:05:51
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte