O savezu

Dobrodošli na službene stranice Pikado sveza Brodsko-posavske županije. Na ovim stranicama možete pronaći podatke o klubovima, igračima, rasporedu, poredku, te ostale zanimljivosti vezane uz pikado sport u županiji, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Cilj nam je popularizirati pikado sport te omogućiti svim ljubiteljima što bolju i kvalitetniju obaviještenost. Stoga pozivam sve koji imaju neku interesantnu ideju i misle da mogu pomoći u izradi stranice, njenom izgledu ili promociji pikada da se jave na službeni e-mail Pikado saveza.

Pikado savez Brodsko-posavske županije je član Hrvatskog pikado saveza od 2008 godine, te se sva natjecanja županijskog saveza održavaju prema pravilniku HPS-a. Također se na kraju lige dodjeljuju i nagrade HPS-a te diplome svim sudionicima natjecanja. Ekipa pobjednik županijske lige stječe pravo nastupa na državnom klupskom prvenstvu koje se održava pod pokroviteljstvom HPS-a te eventualnom pobjedom na državnom prvenstvu, stječe se pravo nastupa ne Europskom prvenstvu.

Ovim putem pozivam sve zainteresirane igrače, koji se žele priključiti županijskoj ligi da se jave predsjedniku saveza, Dinku Jukiću na e-mail: dinkojukic1@gmail.com

  • 03.10.2016. 22:11:48
  • Dalibor Lovreković
  • Van kategorije