Poziv na 1. Masters za sezonu 2019/2020

POZIV na 1. Masters za natjecateljsku sezonu 2019/2020 koji će se održati u KUGLANI KLARIĆ 27.10.2019. s početkom u 17:00 sati 

Pravila natjecanja sukladno donesenim odlukama za masters seriju turnira su sljedeća:

Disciplina: 501 MO na dvije dobivene partije

Igrač ili igračica koji baca prvi određuje se  bacanjem u sredinu mete, a po pravilu tko bliže, ukoliko se bude igrao 3 set prvi baca igrač koji je bacao prvi na početku.

Kotizacija: 30,00 kn / igraču/ici

Prijave se primaju do 16:50, nakon čega će se odraditi ručno izvlačenje parova sukladno odluci IO

Nepojavljivanje igrača ili igračica osobno na turnir rezultirati će brisanjem iz ždrijeba bez upisa bodova i uplaćena kotizacija neće se refundirati.

za sudjelovanje na Masters turnirima nije potrebna registracija (osim na završnim turnirima).

Svi natjecatelji bez obzira na ligačku kategoriju u kojoj se natječu igraju jedan zajednički turnir na kojemu će se uz ime kod prijave upisivati njihova kategorija, nakon 7 odigranih mastersa igračima se zbrajaju bodovi iz koje će se podijeliti najbolje rangiranih 8 igrača/ica iz svake kategorije te će se odigrati dvije paralelne završnice TOP 8 posebno za C kategoriju i TOP 8 posebno za B kategoriju.

1. Masters je dodjeljen Kuglani Klarić odlukom IO zbog gustog kalendarskog rasporeda, za dodjelu ostalih Mastersa biti će objavljen javni natječaj na našim službenim stranicama.

U ime organizatora pozivamo sve zainteresirane da se isprobaju na ovom pojedinačnom natjecanju uz dobro druženje i klopu za sve sudionike turnira i goste.

  • 23.10.2019. 10:37:16
  • PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte