Izvještaj 1. MASTERS

Na prvome ovosezonskom Mastersu nastupila su 33 igrača, što je ispod prosjeka u odnosu na proteklu sezonu, ali svake godine je početak takav.

Osvrt na 1. Masters:

Prvo ime 1. Mastersa BPŽ je IVICA KOZINA,

Ivica je od početka sa stabilnim igrama po desnoj strani došao do finala preko Tibora, Lovre, Lukšića, Roke i timskog kolege Jelića. U finalu Ivici se vratio Jelić kojeg je Ivica u polu finalu i izbacio na lijevu stranu ždrijeba. Njihova utakmica bila je full natjecateljska i vidjelo se da oba igrača žele zasjesti na tron. Ante je prvi susret dobio pa smo gledali "produžetke", no drugi susret Ivica je stabilno priveo kraju i osvojio 1. Mjesto. ČESTITKE IVICE !!!!

2. MJESTO pripalo je ANTI JELIĆU kojega smo prošle sezone navikli gledati na postolju, Anto je i ove sezone otvorio briljantno ali mu uvijek nedostaje malo koncentracije do 1 pozicije. Anto je također stabilnim igrama po desnoj strani ždrijeba došao do polu finala gdje ga zaustavlja Ivica i baca ga na lijevu stranu ždrijeba, na lijevoj strani  Antu je dočekao Dino Huskić. Anto je uspješno savladao Husku te se vratio u finale protiv Ivice koji ga zaustavlja na 2. Mjestu. ČESTITKE ANTO !!!!  

3. MJESTO pripalo je DINI HUSKIĆU, Dino je u 1/4 finalu ispao na lijevu stranu ždrijeba, te se sa koncentriranim igrama uspio probiti do finala lijeve strane, ali izgleda da je Anto bio pre tvrd orah za Husku jer ga je izbacio na lijevu i zaustavio u finalu lijeve strane ždrijrba, ipak huska osvaja odlično  3. Mjesto ČESTITKE HUSKA !!!!

4. MJESTO osvojio je DAMIR BOŽIĆ, Božo je u dosta ranoj fazi ispao na lijevu stranu ali to ga nije spriječilo te niže 5 uzastopnih pobjeda što ga dovodi do polufinalnog meča na lijevoj strani ždrijeba protiv Huske. Iako je meč bio izjednačen i mogao je završiti pobjedom na obje strane Huska ipak pogađa izlaz i zaustavlja Božu na 4. Mjestu

ČESTITKE BOŽO !!!!

Ove godine uz nagrade za 4 mjesta uveli smo i simboličnu nagradu za NAJBOLJI IZLAZ što se pokazalo odlično jer su se igrači uistinu natjecali za osvajanje ove nagrade. Nagrada za najbolji izlaz otišla je u ruke DAMIRU BOŽIĆU možemo reći zasluženo jer božo je čak 6 puta na 1. MASTERSU prijavio izlaz preko 100. Pobjedu mu je doneo izlaz na 131 pogođenim 3x20, 11, 3x20. Konkurencija je bila dosta velika i dosta igrača je bilo blizu pogađanja i večih izlaza ali bez ono malo sreće na zadnjoj strelici. ČESTITKE BOŽO !!!! 

Bilo je tu još puno imena što poznatih što novih ali jednostavno teško je sve obuhvatiti ovim tekstom, zahvaljujemo se svima igračima na odazivu. Na linku dolje možete vidjeti kompletan poredak i tijek kroz ždrijeb 1. Mastersa BPŽ.

http://pikadosavezbpz.challonge.com/1MASTERS2017

Galeriju slika možete pogledati na našoj FB stranici ili na linku dole:

https://www.facebook.com/Pikado-Savez-BP%C5%BD-125147527545978/photos/?tab=album&album_id=1221630291231024

Zahvaljujemo se svim Klubovima koji su ukazali povjerenje i posudili svoje pikado aparate, također se zahvaljujemo i organizatoru SC REHLICKI na pomoći oko organizacije, prostoru i klopi.

Posebno se zahvaljujemo i našoj promotorskoj FB stranici PIKADO FANOVI preko koje ste mogli u trajanju turnira dobiti puno informacija tekstom i u fotografijama. Stranicu Pikado Fanovi vodi i održava naš pikadista Dominik Popić pa Vas pozivamo da posjetite stranicu dole na linku i stisnete LIKE.

https://www.facebook.com/pikadofanovi/?fref=ts

Do sljedećeg Mastersa sportski pozdrav!

 

Pikado Savez Brodsko - posavske županije

  • 23.10.2016. 19:18:51
  • Pikado Savez Brodsko - posavske županije
  • Vijesti

Komentari

Igor Rajić 23/10/2016 u 23:46

Bodovna tablica i poredak Mastersa su aktivani pod NATJECANJA >> MASTERS

Milan Đekić 24/10/2016 u 09:08

Cestitke pobjednicima svaka cast

Jasmin Kovačević 24/10/2016 u 21:20

Čestitke svima

Robert Soltoković 24/10/2016 u 21:33

Dobar masters,šteta što nije bilo više ljudi. Zasluženo finale,čestitke obojici,posebno Ivici,pokazao je najbolju igru. Nadam se da slabija posjećenost nije uzrokovana odlukom o mjestu odigravanja,ako je tako možda bi se moglo naći nekakvo kompromisno rješenje da svi budu zadovoljni. Suma sumarum,odlično odrađen turnir,pohvale vodstvu na vođenju turnira. Pozdrav!

Goran Čičak 27/10/2016 u 09:37

Zahvaljujemo se do sad svim domaćinima gdje smo igrali (Palazzo,Sport,Stativa)
Osim sinoćne utakmice sa Stativom koja je bila napeta do zadnjeg bacanja pohvalili bi domaćine koji su nas ugostili vrhunski .
Čobanac je bio vrhunski , atmosfera vruća.
Hvala još jednom.

LP

Dražen Rečić 03/11/2016 u 16:38

Se zna tocan datum odrzavanja drugog mastersa?

Igor Rajić 03/11/2016 u 23:39

Da 19.11.2016. ići će najava do ponedjeljka

Ivica Kozina 04/11/2016 u 12:12

Roka, hvala. Čestitke svima. Pozdrav

Za komentiranje se logirajte