Poziv na 3. HPS Masters - Županja

Cijelu obavijest prenosimo s službenih stranica Hrvatskog Pikado Saveza: http://www.hps-dart.hr/

U subotu (7. prosinca) na rasporedu je treći turnir u elektroničkom pikadu iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza za sezonu 2019./2020. Turnir će se održati u športskoj dvorani Osnovne škole Ivana Kozarca, u Županji, Dr. Franje Račkog 30.

Treći turnir sezone najčešće se pokaže odlučujućim turnirom u borbi za pozicije koje donose plasman na pojedinačno PH, kao i za naslove ukupnih pobjednika masters serije po kategorijama. Stoga je turnir koji će se održati u Županji 7. prosinca iznimno važan za igrače, a ujedno će to biti i posljednje natjecanje u 2019. godini na nacionalnoj razini. Kako je početak prosinca vrijeme kada se polako ulazi u blagdansko raspoloženje, sjajna je to prilika za pikadiste iz cijele Hrvatske da kroz još jedan okršaj strelicama i uz ugodno druženje zaključe godinu na isteku.

Kako su prva dva turnira u ovoj sezoni bila iznimno posjećena, za očekivati je da će se i na ovaj treći odazvati veliki broj natjecatelja.

Suorganizator turnira je Pikado savez Vukovarsko srijemske županije koji je sa zadovoljstvom prihvatio izazov domaćinstva za nadolazeći treći masters.

Raspored prijava i natjecanja je uobičajen već niz sezona, cricket za seniore i seniorke, moguće do 9:30 sati. Turnir u cricketu započeti će u 10:00 sati, dok juniorski turnir starta u 11:00. Za 14:00 sati predviđeno je službeno otvorenje turnira nakon čega slijedi dodjela nagrada za disciplinu cricket i juniore. Nakon toga na rasporedu je disciplina 501 za sve kategorije, te na kraju, već tradicionalno - disciplina Parovi

Podsjetimo malo, nakon dva odigrana masters turnira na vodećem mjestu 1. kategorije seniora nalazi se Dragutin Pečnjak (305), koji je sa dvije osvojene discipline i dva druga mjesta zasluženo preuzeo vrh tablice. Na drugom mjestu smjestio se Boris Krčmar (266) a na treću poziciju probio se Ivica Cavrić (228) unatoč lošijoj igri na prvom mastersu sezone. Iako nije sudjelovao na prvom mastersu, maestralnom igrom u Dugoj Resi, na drugom mastersu sezone gdje je osvojio cricket i 501 DO discipline, Dario Strmečki (198) probio se do četvrte pozicije.

Kod seniorki se očekivano na prvom mjestu tablice nalazi Marina Letica (198,5). Drugu poziciju zauzela je Natalija Šimac (134,5), a treću sa samo pola boda razlike Rina Radun (134). Kod seniora 2. kategorije listu predvodi Valentino Šivalec (218) ispred drugoplasiranog Maria Listeša (128) i trećeplasiranog Josipa Šegvića (112). Treću kategoriju predvodi Stipe Lesko (173,5), drugoplasirani je Marko Janjić (133), a trećeplasirani Ivan Sarač (118). Listu juniora predvodi Valentin Lakota.

Svima onima koji nisu nastupili na prva dva ovosezonska mastersa podsjetnik da je uvjet za sudjelovanje na dodatnim kvalifikacijama za pojedinačno PH (22. ožujka 2020.) nastup na barem jednom mastersu ove sezone. Nakon mastersa u Županji preostat će samo još jedan turnir, četvrti i posljednji masters sezone 2019./2020., koji će održati 15. veljače 2020. godine, u Ivancu.

 

Satnica turnira

Satnica turnira i ovog će puta biti prema ustaljenom rasporedu na koji smo do sada već navikli. Prijave za disciplinu cricket otvorene su do 9:30 sati, a turnir započinje u 10:00 sati.

Satnica 3.HPS Masters, (soft tip) 7.12.2019.

09:00 – Dolazak natjecatelja
09:30 – Istek roka za prijavu natjecatelja za disciplinu Cricket

10:00 – Početak natjecanja u disciplini Cricket za seniore i seniorke

11:00 – Početak natjecanja u disciplini 501 SO za juniore

13:00 – Službeno otvorenje natjecanja
………...Podjela nagrada za disciplinu Cricket i juniore

cca 13:30 – Početak natjecanja u disciplini 501 xx po kategorijama za seniore i seniorke

Nakon završetka pojedinačnih disciplina – podjela nagrada za pojedinačne discipline

Nakon podjele nagrada – Početak natjecanja u disciplini parovi za seniore i seniorke

*organizator turnira zadržava pravo izmjene satnice natjecanja

  • 02.12.2019. 11:59:32
  • PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte