KUP NATJECANE 2019/2020

Prije službenog početka novog Kup natjecanja vrijeme je da proglasimo i pobjednika prekinutog natjecanja za sezonu 2019/2020.

A Pobjednici su PK PRVI. Čestitke.

Naime na sjednici PSBPŽ 10.10.2021 dogovoreno je da će se natjecanje nastaviti i probati odigrati u najkraćem roku.

I dok se lijevi dio ždrijeba odigravao određenim tempom, finalna utakmica desne strane (PK DOLLAR - PK SHARKS) nije odigravana. Kapetani i predstavnici klubova su 28.12.2021 zamoljeni da u određenom roku odigraju svoju utakmicu, utakmica ponovno nije odigrana. Zatim je izvršni odbor odredio datum kada se utakmica mora odigrati. S obzirom da se nijedna od dvije navedene ekipe nije pojavila, postupljeno je prema natjecateljskom pravilniku i obe ekipe su diskvalificirane iz natjecanja, a natjecanje je otišlo u ruke PK PRVI koji su čekali u finalu lijeve strane pobijednika iz navedenog meča. Najsretniji bi bili svi da se nije ovako završilo, ali druge opcije nisu preostale.

 

Ista disciplinska mjera će se upotrebljavati i u novom natjecanju. Igra se sistem double elimination stoga ako nije moguć dogovor ekipa unutar tjedan dana, zadnji datum za odigravanje je nedelja u 19h u navedenom tjednu. Ekipa koja se nepojavi bit će prvo prebačena u lijevi dio ždrijeba, a nepojavljivanje na toj strani ždrijeba biti će diskvalifikacija iz natjecanja.

 

LP

 

  • 28.01.2022. 07:12:12
  • Izvršni odbor PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte