IZVJEŠTAJ SA PETOG MASTERSA

Jučer 26.03.2022 u KUGLANI KLARIĆ održan je peti ujedno i posljednji masters turnir.

Pohvale za organizaciju i osiguranih 5 aparata za igru.Također pohvale kuharu na čobancu.

Na turniru se okupilo 39 igrača, što i nije tako  loše s obzirom da su pretpostavka neki igrači odustali od turnira zbog nemogućnosti osvajanja dovoljnog broja bodova za TOP 16.

Top 3 turnira su:

1.DARKO KRALJEVIĆ

2.MARIO PILIPOVIĆ

3.IVICA KOZINA

Ukratko:

Pobjednik turnira Darko Kraljević suvereno desnom stranom veže 6 pobjeda i osvaja turnir. U finalu desne strane na lijevu stranu baca kasnije drugoplasiranog Maria Pilipovića, koji mu se vraća na desnu stranu gdje Darko ponovno pobjeđuje i odnosi prvo mjesto. Sve u svemu zaslužena pobjeda. Drugoplasirani je bio Mario Pilipović koji na desnoj strani ždrijeba veže 4 pobjede gubi u finalu desne strane od Darka, ali sa lijeve strane se vraća sve do finala i osvaja drugo mjesto.. Trećeplasirani Ivica Kozina kao i Mario veže 4 pobjede na desnoj strani gdje ga ždrijeb dovodi do Maria koji ga izbacuje na lijevu stranu a onda također u finalu lijeve strane Ivica gubi ponovno od Maria i osvaja treće mjesto. 

 

Novo bodovno stanje možete pogledati na sljedećem linku: 

http://pikado.hr/sadrzaj/masters/22/12

 

Izvršni odbor će u idućih para dana provesti kontrolu osvojenih bodova te objaviti skupine TOP 16 turnira i ostale informacije vezane uz turnir.

 

  • 27.03.2022. 07:46:57
  • Izvršni odbor PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte