ZAPISNIK SA SKUPŠTINE

Dana 12.06.2022 održana je godišnja skupština PSBPŽ.

Na skupštini je sudjelovalo 20 članova sa pravom glasa od 34 ukupno, te je time zadovoljen kvorum i moglo se nastaviti sa skupštinom. Za članove verifikacijske komisije izabrani su bili Marija Bala i Josip Jakubiv.

1. Prva točka dnevnog reda je bila obavijest o liječničkim pregledima za narednu sezonu, pri čemu je svima dano na znanje da će od iduće sezone svaki igrač morati imati valjanju potvrdu od strane sportske medicine. Zatim je na prijedlog dano da se uplate za lječničke preglede uplaćuju zajedno sa članarinama za narednu sezonu. Svi  koji potvrdu imaju ili će je ostvariti sami prije početka sezone nisu nužni prilikom uplate članarine uplačivati iznos potreban za liječnički pregled. Prijedlog je usvojen sa 17 glasova ZA, 3 SUZDRŽANA i 0 PROTIV.

Samim time bi prijave za narednu sezonu krenule ranije nego inače da bi se moglo sve organizirati na vrijeme.

 

2. S obzirom da je vrlo izvjesno da će PSBPŽ od iduće sezone imati A kategoriju obaviješteni su predstavnici klubova da se klubovi koji bi se trebali natjecati u toj kategoriji moraju imati osnovanu udrugu i riješenu papirologiju u protivnome neće moći sudjelovati u natjecanju. Ukoliko ima kakvih pitanja ili poteškoća oko papirologije slobodno se javite na mail izvrsniodborpsbpz@gmail.com  te će netko od članova IO stupiti s vama u kontakt i pomoći pri rješavanju iste.

 

3. Kategorizacija - s obzirom da je PSBPŽ član HPS samim time se nalaže da bi trebali imati i A kategorizaciju te sudjelovati u najjačoj disciplini 501 DO. Ovisno o broju prijavljenih ekipa će se nakon prijava ponovno organizirati skupština na kojoj će se odlučivati o broju kategorija ovisno o broju prijavljenih ekipa kao i o tome koja ekipa/klub će sudjelovati u kojoj kategoriji.

 

4. Proširenje IO na 7 članova. Kao što znate iduća sezona je posljednja u mandatu te će se nakon iduće sezone održati nova izborna skupština na kojoj će se birati novo/staro vodstvo. Prijedlog je bio da se na idućoj izbornoj skupštini broj članova IO poveća sa 5 na 7. Samim time bi se i povećao broj ideja za napredak. Prijedlog je usvojen sa 14 glasova ZA, 6 SUZDRŽANIH te 0 PROTIV.

 

5. Odigravanje KUP-a za naredne sezone. Prijedlog je bio da se u narednim sezonama KUP natjecanje odigrava u sistemu kao što se igra i na državnim natjecanjima. Turnirski u par vikenda te na jedan dobiveni set. Prijedlog je usvojen sa 19 glasova ZA, 1 SUZDRŽAN te 0 PROTIV. Naredni prijedlog je bio da se kup ovisno o kalendaru igra dan nakon masters turnira radi lakše organizacije jer će aparati biti skupljeni na određenim lokacija te je i taj prijedlog usvojen sa 17 glasova ZA, 3 SUZDRŽANA te 0 protiv.

 

6.Proširenje broja masters turnira. Prijedlog dan na glasanje je bio da se osim postojećeg broja masters turnira tokom sezone ubaci i 4 STEEL mastersa. Prijedlog je također usvojen sa 16 glasova ZA, 4 SUZDRŽANA te 0 protiv.

 

7.STEEL liga. Novi prijedlog je bio da se uz standardno natjecanje osnuje i liga u STEEL-u. Članarine za to natjecanje se nebi naplaćivale te bi igrači mogli prativiti ekipe neovisno o tome za koju ekipu igraju u elektroničkom pikadu. Prijedlog je dan na glasanje  te je usvojen sa 16 glasova ZA, 3 SUZDRŽANA te 1 glasom PROTIV.

 

8.Nakon toga pojašnjeno je na koji način su se dodjeljivale nagrade igračima vezano za državna natjecanja te iznosi koji su dodjeljivani ekipama koje su na predstavljale na državnim natjecanjima.

 

9.Zatim je bilo izneseno i finacijsko izvješće za proteklu sezonu.

 

10. Nakon toga pristupilo se prijedlozima, kritikama i ostalom.

Prva stvar bila je iznesena kritika zbog toga što naše ekipe koje su sujelovale na državnim natjecanjima nisu bile popraćene na našim stranicama te njihovi uspjesi nisu objavljeni. IO ovim putem želi uputiti ispriku svim ekipa koje su predstavljale naš savez.

Idući od prijedloga koji je bio dan na glasanje je vođenje live rezultata. Prijedlog je bio da se svim ekipama za narednu sezonu dostave novi podatci za vođenje live rezultata te da sve ekipe imaju obavezu vođenja domaćinske utakmice LIVE. Prijedlog je usvojen sa 13 glasova ZA, 3 SUZDRŽANA te 4 glasa PROTIV.  Preostaje još samo naći način na koji će se način osvjestit ekipe da odrađuju svoj dio posla. Pismeni zapisnici će i dalje biti obavezni i jedini pravovaljanji dokaz da je utakmica regularna i pravilno odigrana.

Zadnji od prijedloga je bio organiziranje neke feštice u smislu početka sezone. O ovome prijedlogu se nije glasalo ali je prijedlog dobio pozitvna razmisljanja te će se o tome kao i o organizaciji istoga ozbiljno razmisliti.

 

LP

  • 16.06.2022. 11:18:15
  • Izvršni odbor PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte