IZVJEŠTAJ SA 1. MASTERSA

Dana 12.11.2022 s početkom u 16:00 h održan je prvi masters PSBPŽ u prostorijama HVIDRE.

Na turniru koji je bio humanitarnog karaktera pod nazivom ''ZA IVEZU'' okupilo se 85 igračica i igrača.

Ukratko:

Prva tri mjesta na turniru zauzeli su:

1.STEFAN VESELINOVIĆ

2.IVICA KOZINA

3.TOMISLAV VIDOVIĆ

Najbolje plasirana dama : IVA PIRŠLIN

Sva tri igrača su do završnice turnira došla po desnoj strani te su u međusobnim dvobojima odlučivali o poretku prve trojke. Prvo Veselinović pobjeđuje Kozinu 2-1 i baca ga na lijevu stranu, a zatim i Vidovića 2-1. Na lijevoj strani Kozina pobjeđuje Panića 2-1 te dolazi u finale lijeve gdje pobjeđuje Vidovića 2-0.Zatim slijedi finale desne strane gdje se ponovno susreću Veselinović i Kozina i meč završava jednakim rezultatom 2 -1 u korist Veslinovića. Čestitke.

Svakako treba pohvaliti i sve ostale sudionike turnira gdje se igrao jako dobar pikado i gdje je vrlo lako moglo doći do toga da umjesto ove trojice prva tri mijesta zauzmu i neki drugi igrači.

Treba spomenuti i da je uz turnir održana i tombola te je dan proveden osim pikada i u zabavi i veselom društvu.

Pohvale i PK COOL na organizaciji i odabiru prostora koji je oduševio sve sudionike i u budućnosti će se gledati da se na istom mjestu česće održavaju turniri.Također zahvala i na lijepoj gesti da se od svakog prodanog pića 2kn donira za Marina.

Sav novac od kotizacija i tombola predan je Marinu te se nadamo da će pomoći u ozdravljenju i da se kroz neko dogledno vrijeme ponovno nađemo s njim na crti.

Bodove i trenutni poredak možete pronaći na linku: http://pikado.hr/sadrzaj/masters/23/12

 

 

PS

Svim kapetanima su poslani podatci za live vođenje susreta te ukoliko ima kakvih pitanja slobodno se obratite na e-mail IO. Svi koji su dosada imali mogućnost vođenja susreta mogu to i dalje odrađivati na svojim starim accountima.

  • 13.11.2022. 13:16:48
  • Izvršni odbor PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte