IZVJEŠTAJ SA IZBORNE SKUPŠTINE PSBPŽ

Dana 20.05.2023 u prostorijama Hvidre sa početkom u 18h održana je izborna skupština PSBPŽ.

Na sjednici je sudjelovalo 34 skupštinara sa pravom glasanja, te nekoliko sudionika.

 

Na početku sjednice predsjednik Igor Knežević se prije svega zahvalio svim igračicama i igračima na svom sudjelovanju što se tiče natjecanja unutrat liga, kupova prezentacije saveza na državnim natjecanjima te pomoći pojedincima pri organizaciji državnog mastersa koji je bio održan u Slavonskom Brodu.

Nakon toga pristupilo se odabiru verifikacijske komisije pri čemu su jednoglasno izabrane Marija Bala i Mia Bošnjaković.

Zatim je dan prijedlog da pravo glasa na skupštini imaju svi klubovi koji se natječu unutar PSBPŽ sa po dva predstavnika. Prijedlog je usvojen jednoglasno. Nakon toga se pristupilo brojanju predstavnika sa pravom glasa te je ustanovljeno da na sjednici od 46 mogućih prisustvuje 34 predstavnika čime je zadovoljen kvorum te se pristupilo točkama dnevnog reda.

Kao prvo birao se predsjednik PSBPŽ gdje je jedini kandidat bio aktualni predsjednik Igor Knežević. Pristupilo se glasanju te je jednoglasno odlučeno da će predsjednik PSBPŽ i naredne 4 godine biti Igor Knežević.

Nakon toga se birao tajnik PSBPŽ. Kao jedini kandidat za poziciju tajnika bio je Tomislav Vidović.  Pristupilo se glasanju te je jednoglasno odlučeno da će tajnik PSBPŽ naredne 4 godine biti Tomislav Vidović.

Nakon toga pristupilo se odabiru izvršnog odbora gdje su se kandidati prijavljivali. S obzirom da izabrani predsjednik i tajnik od iduće sezone su članovi istoga kluba te da bi se smanjio sukob interesa odlučeno je da će jedan od njih dva imati pravo glasa na sjednicama IO, a da će se dodati još jedan član. bilo je potrebno 6 kandidata koliko je i prijavljeno te se pristupilo glasanju. Svi kandidati su usvojeni jednoglasno te će IO PSBPŽ u naredne 4 godine biti: 

Jasmin Kovačević, Marija Bala, Dario Nužda, Josip Jakubiv, Krešimir Sedlić i Kristijan Lovrić.

 

Nakon izglsavanja svih potrebnih prikazan je financijski izvještaj za prošli mandat gdje su svi članovi imali uvid u sve transakcije PSBPŽ. Nakon par minuta pristupilo se glasovanju gdje je jednoglasno potvrđeno financijsko izvješće i troškovi PSBPŽ.

 

Nakon toga pristupilo se prijedlozima za nadolazeće sezone gdje je najviše rasprave bilo oko dress codea na utakmicama PSBPŽ. Pristupilo se glasovanje gdje je odlučeno da će na utakmicama PSBPŽ od iduće sezone biti obavezan dress code.Svaki igrač koji bude u zapisniku mora imati neko obilježje kluba, nije nužno da svi budu u dresovima/majicama iste boje al moraju imati neko obiljžje. Ukoliko protivnička ekipa vidi da je netko od igrača navedenih u zapisniku bez obilježja kluba ima pravo tražiti da se zapisnik prepravi. Prijedlog je usvojen sa 22 glasa za,5 protiv te 7 suzdržanih.

 

Hvala svima na odazivu te se nadamo da ćemo opravdati vaše povjerenje i u naredne 4 sezone. 

  • 21.05.2023. 12:55:26
  • Izvršni odbor PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte