KUP PSBPŽ

U subotu 23.03.2024 s početkom u 16h odigrati će se grupna faza KUP natjecanja PSBPŽ.

KUP se odigrava u prostorijama HVIDRE Slavonski Brod.

Izvlačenje skupina u 15:30. 

Grupna faza KUP natjecanja će se odigravati u sljedećem formatu.

6 skupina od kojih će 4 skupine imati po 4 ekipe, a dvije skupine po 3 ekipe.

Svaka skupina za nositelja će imati prvoplasiranih 6 ekipa iz A kategorije na dan natjecanja. te ekipe će se također izvlačiti te će pripasti u određenu skupinu. Nakon toga sve ostale ekipe će se izvlačiti te će se redom popunjavati svaka skupina dok se neizvuku sve skupine.

Posljednja ekipa u svakoj skupini napušta natjecanje dok će sve ostale ekipe u drugom dijelu kup natjecanja sudjelovati u elimnacijskom dijelu turnira.

Igra se 501MO.

Grupna faza se odigrava na način 4 igrača u svakoj ekipi jedan na jedan i igra parova (igrači koji igraju pojedinačne mečeve nemoraju igrati parove što znači da svaka ekipa može upisati i do 8 igrača za pojedini susret). Početak svakog susreta se odigrava bacanjem na ''BULL'' te taj igrač ima prednost u prvom i trećem legu.Igra se na dva dobivena lega.Igraju se sva 4 pojedinačna meča koji nose po 1 bod te i igra parova koja također donosi 1 bod.U igri parova u svakoj ekipi sudjeluju dva para te se igra na jedan leg, ukoliko svaka ekipa osvoji po 1 jedan leg dva pobjednička para razigravaju te pobjednici odnose 1 bod.U igri parova se svaki leg baca za prednost bacanja.

U grupnoj fazi u grupama sa 4 ekipe igraju se 3 meča, a u grupama sa 3 ekipe se igra 2 meča tj, po jedan meč sa svakom ekipom.

Ekipe koje su prijavile KUP natjecanje su:

3. BOJNA KOBRE
BIJELI MIŠEVI
CIBONA
COME BACK
COOL
DOLLAR
DOLLAR 2
GRANIČAR
HVIDRA
KRALJICE
KRKANI
KUGLANA
KUM
ODIN
ORIOVAC
OUTSIDERS
PRVI
SD KRISTAL
SHARKS
STATIVA
ŠIFRE
WAKA WAKA

 

Sretno svima.

  • 18.03.2024. 20:36:45
  • Izvršni odbor PSBPŽ
  • Vijesti

Komentari

Nema komentara, budi prvi komentator..

Za komentiranje se logirajte